Referenties

Entertainment waar over nagepraat wordt

Wij hebben Chris inmiddels al meerdere keren ingehuurd voor diverse events. Van recepties tot grote bedrijfsfeesten en beurzen, Chris is altijd van toegevoegde waarde! Zijn open, bescheiden en sociale uitstraling zorgen ervoor dat Chris heel toegankelijk is. Zijn trucs zijn "mindblowing" en breken direct het ijs. Gewoon top! Op nog vele samenwerkingen in de toekomst.
Nathalie Olde Wolbers
Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal
Met enthousiasme kijken de staf en medewerkers van het Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM) en de Faculteit Militaire Wetenschappen, hun gasten en de adelborsten terug op de viering van de 184e verjaardag van het KIM. Mede door jouw optreden is deze viering geslaagd.
M.H. Bosse
Koninklijk Instituut voor de Marine
Chris vermaakt en kan indien nodig snel ijs breken. Hij is positief mondig en weet iedereen bij zijn acts te betrekken. Echt waanzinnig goed! Ik heb aantal goochelaars meegemaakt en die waren best goed, maar Chris steekt daar zonder enig overdrijven ruim boven uit. Chris is echt supersnel en heeft originele trucs. Mijn feest heeft hij in ieder geval een extra dimensie gegeven. Er wordt nog regelmatig over gesproken, grote indrukken alom. Top!
Peter Willemsen
50 jarige verjaardag
Op ons 50 jarig jubileum wist Chris onze internationale gasten te verrassen met zijn optredens aan tafel. Zelfs de meest argwanende technici waren onder de indruk van zijn close-up magic. Op zijn innemende manier kon hij iedereen betrekken in zijn spel. Een aanrader!
Tom Kuperij
International Instrument Users' Association WIB
Magisch om te zien dat een groep mondige Sales Managers stil vallen bij de performance die Chris neerzet, hij liet ze letterlijk ontgoocheld achter. Een ware entertainer die zich perfect aanpast aan de setting en een blijvende indruk achterlaat, mijn complimenten!
Niek Petstra
Xciting B.V.
Chris Tyler is voor ons kerstfeest uitgenodigd om een groep mensen te vermaken die “het altijd denken beter te weten”. Het spreekwoordelijk lachen is ons snel vergaan doordat echt niemand door had hoe hij het deed! Hij heeft voor onze groep (45) zowel een centrale voorstelling gegeven als aan groepjes. Waarbij vooral het laatste een succes was omdat je er met je neus bovenop zit en mag participeren in de verschillende trucs. Verschrikkelijk frustrerend en tevens geniaal!
Sascha Guillaume, Janneke Sinnige en Pjotter Oudshoorn
Wieringa Advocaten
Met Chris is succes verzekerd!
Henk & José Roelofs
Bruiloft
Wij vonden het geweldig om te zien hoe je al onze gasten ging benaderen en hoe mensen via jou ook in contact met elkaar kwamen. Iedereen heeft zich vermaakt en wij stonden er zelf ook echt van te kijken. Je humor, assertiviteit, prettige uitstraling en natuurlijk de waanzinnig professionele uitvoering was echt fantastisch. We raken er maar niet over uitgepraat met iedereen.
Jeroen & Ann-Cathrin Atsma
Bruiloft
'Chris is razendsnel, zijn trucs niet te ontdekken, we stonden er met onze neus bovenop. We hebben ooit ook op een feestje Hans Kazan mogen aanschouwen, maar vergeleken met Chris is hij slechts een meester in afleiding. Chris is als Goochelaar geen praatjesmaker, zijn handen zijn echt magic! Zelden zo'n leuke avond gehad. Go Chris!'
Bob Kramer
Chris is echt een fantastische kerel die ongemerkt alle bruiloftsgasten staat te entertainen. Zelfs de meest cynische en bijdehante vrienden doet hij verstelt staan met zijn trucs en wij snapten het zelfs met uitleg nog niet. Geniale goochelaar en daarnaast ook nog eens gewoon een toffe peer! Beste toevoeging voor je feest die je je maar kan wensen.
Tjerk Lagrand
Bruiloft
Chris is een geweldige goochelaar die iedereen flabbergasted zal laten. Een echte sfeermaker, zelfs voor hele grote groepen! Leuke trucs en je krijgt meer dan waar voor je geld.
Dylan van der Capellen
Hotelschool Den Haag
Chris is een geweldige goochelaar die iedereen flabbergasted zal laten. Een echte sfeermaker, zelfs voor hele grote groepen! Leuke trucs en je krijgt meer dan waar voor je geld.
Dylan van der Capellen
Hotelschool Den Haag
Als je ergens ineens gelach hoorde en verbazing zag, was Chris in de buurt. Aan het einde van de middag waren mensen nog steeds verbaasd over de trucs; heel erg knap.
Xandra Plug
Heemskerk Fresh & Easy
Toen wij Chris ontmoeten was het binnen 10 seconde duidelijk; dit is zonder twijfel de beste goochel act die wij ooit hebben gezien.
Moon ter Velde
Program Manager | Rituals Cosmetics
Chris brengt zijn trucs op een spontane manier, is zeer professioneel en een aanrader voor een succesvol evenement, leuke dag, middag of avond!
Rozemarijn Dukers
Brandmanager | KLM
Dagen na het feest ben ik nog gebeld, gesmst en gemaild over de aanwezigheid van Chris op ons feest. Mensen vonden hem hilarisch, een hit, een vondst.
Mascha de Jong
Journalist | Telegraaf
  • Ruim 20.000+ mensen verbaasd
  • Direct contact met Chris
  • Geen bemiddel- en reiskosten
  • Prijswinnende acts
  • Maatwerk Mogelijk
  • Multi inzetbaar
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.8.
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze events, workshops en aanbiedingen.